Rijst met Indiase garnalencurrysaus

indiaas
hoofdgerecht
4 personen
3
47
Advertentie
Ingrediënten
- 300 g basmatirijst
- 2 uien
- 500 g vleestomaten
- 1 mango
- 1 pot Indiase currysaus (400 ml)
- 3 bakjes Hollandse garnalen (a 100 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Uien pellen en snipperen. Tomaten schoonmaken. Mango schillen. Tomaten en mango in stukjes snijden. In pan ui in olie fruiten. Tomaten toevoegen en 2 min. meebakken. Mango en saus erbij doen en 10 min. verwarmen. Laatste 2 min. garnalen meewarmen. Curry met rijst serveren.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 645 kcal
- eiwit 23 g
- koolhydraten 83 g
- vet 24 g
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 48-49