Ingrediënten
4 personen
2 schaaltjes
kalkoenfilet
4 eetlepels
zonnebloemolie
1 pot
Indiase currysaus
2
rode uien
2 teentjes
knoflook
750 g
Chinese kool
1 pak
naanbrood met knoflook en koriander
Dit heb je nodig
wok
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C. Kalkoen in reepjes snijden. In braadpan 2 el olie verhitten en kalkoen 5 min. bakken. Currysaus over kalkoen schenken en 15 min. zachtjes laten sudderen. Af en toe roeren. Uien en knoflook pellen en snipperen. Kool schoonmaken en in dunne reepjes snijden. Naanbrood afbakken volgens gebruiksaanwijzing. In wok rest van olie verhitten. Ui en knoflook 2 min. roerbakken. Kool erdoor scheppen en nog 3 min. roerbakken. Koolmengsel over vier borden verdelen. Currysaus er midden opscheppen. Serveren met naanbrood.
Pittige kalkoencurry met Chinese kool

hoofdgerecht
4 personen
620 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C. Kalkoen in reepjes snijden. In braadpan 2 el olie verhitten en kalkoen 5 min. bakken. Currysaus over kalkoen schenken en 15 min. zachtjes laten sudderen. Af en toe roeren. Uien en knoflook pellen en snipperen. Kool schoonmaken en in dunne reepjes snijden. Naanbrood afbakken volgens gebruiksaanwijzing. In wok rest van olie verhitten. Ui en knoflook 2 min. roerbakken. Kool erdoor scheppen en nog 3 min. roerbakken. Koolmengsel over vier borden verdelen. Currysaus er midden opscheppen. Serveren met naanbrood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)2 schaaltjes kalkoenfilet
4 eetlepels zonnebloemolie
1 pot Indiase currysaus
2 rode uien
2 teentjes knoflook
750 g Chinese kool
1 pak naanbrood met knoflook en koriander
Dit heb je nodig
wok