bewaar
Pittige kalkoencurry met Chinese kool
Pittige kalkoencurry met Chinese kool
bewaar

Pittige kalkoencurry met Chinese kool

30 min. bereiden
63waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 schaaltjes

kalkoenfilet

4 eetlepels

zonnebloemolie

1 pot

Indiase currysaus

2

rode uien

2 teentjes

knoflook

750 g

Chinese kool

1 pak

naanbrood met knoflook en koriander

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C. Kalkoen in reepjes snijden. In braadpan 2 el olie verhitten en kalkoen 5 min. bakken. Currysaus over kalkoen schenken en 15 min. zachtjes laten sudderen. Af en toe roeren. Uien en knoflook pellen en snipperen. Kool schoonmaken en in dunne reepjes snijden. Naanbrood afbakken volgens gebruiksaanwijzing. In wok rest van olie verhitten. Ui en knoflook 2 min. roerbakken. Kool erdoor scheppen en nog 3 min. roerbakken. Koolmengsel over vier borden verdelen. Currysaus er midden opscheppen. Serveren met naanbrood.