bewaar
Roergebakken Chinese kool met pittige tofu
Roergebakken Chinese kool met pittige tofu
bewaar

Roergebakken Chinese kool met pittige tofu

25 min. bereiden
40waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

basmatirijst

600 g

Chinese kool

2

rode uien

1

rode peper

3 el

zonnebloemolie

400 g

roerbaktofu pittig gekruid

200 g

kokosmelk

60 g

cassave kroepoek

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing. Maak de kool schoon en snijd in grove repen. Snijd de ui in ringen. Was de peper, verwijder de zaadjes en snijd in dunne ringen. Verhit de olie in een wok en bak de tofu in 4 minuten bruin.

2

Schep de tofu met een schuimspaan uit de wok en houd warm. Fruit de ui en peper 1 minuut. Voeg de kool toe en schep regelmatig om. Voeg de kokosmelk toe en kook 2 minuten op laag vuur. Schep de tofu erdoor en breng op smaak met zout en peper. Serveer met basmatirijst en kroepoek.