Ingrediënten
4 personen
2 zakken
maccheroni bicolore
3 eetlepels
zonnebloemolie
2 schaaltjes
roerbaktofu pittig gekruid
1 zak
roerbakgroentemix
1 pot
sugo piccante
100 g
Griekse knoflookolijven
Aan de slag
Macaroni koken volgens gebruiksaanwijzing. In braadpan olie verhitten. Tofu in ca. 4 minuten bruin bakken. Met schuimspaan tofu uit pan scheppen en warmhouden. In resterende olie groente ca. 3 minuten bakken. Sugo en olijven toevoegen en door en door warm laten worden. Tofu erdoor scheppen en op smaak brengen met zout en peper. Serveren met macaroni.
Tofu-macaronischotel

hoofdgerecht
4 personen
890 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Macaroni koken volgens gebruiksaanwijzing. In braadpan olie verhitten. Tofu in ca. 4 minuten bruin bakken. Met schuimspaan tofu uit pan scheppen en warmhouden. In resterende olie groente ca. 3 minuten bakken. Sugo en olijven toevoegen en door en door warm laten worden. Tofu erdoor scheppen en op smaak brengen met zout en peper. Serveren met macaroni.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)2 zakken maccheroni bicolore
3 eetlepels zonnebloemolie
2 schaaltjes roerbaktofu pittig gekruid
1 zak roerbakgroentemix
1 pot sugo piccante
100 g Griekse knoflookolijven