Tofu-macaronischotel

hoofdgerecht
4 personen
3
20
Advertentie
Ingrediënten
- 2 zakken maccheroni bicolore (verse macaroni, a 250 g)
- 3 eetlepels zonnebloemolie
- 2 schaaltjes roerbaktofu pittig gekruid (a 250 g)
- 1 zak roerbakgroentemix (400 g)
- 1 pot sugo piccante (tomatensaus, 470 g)
- 100 g Griekse knoflookolijven (cup a 150 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Macaroni koken volgens gebruiksaanwijzing. In braadpan olie verhitten. Tofu in ca. 4 minuten bruin bakken. Met schuimspaan tofu uit pan scheppen en warmhouden. In resterende olie groente ca. 3 minuten bakken. Sugo en olijven toevoegen en door en door warm laten worden. Tofu erdoor scheppen en op smaak brengen met zout en peper. Serveren met macaroni.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 890 kcal
- eiwit 41 g
- koolhydraten 84 g
- vet 43 g
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 34-35