bewaar
Pasta met ratatouille en tofu
Pasta met ratatouille en tofu
bewaar

Pasta met ratatouille en tofu

15 min. bereiden
17waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

aubergine

1

rode paprika

2 tenen

knoflook

500 g

paglia e fieno

4 el

traditionele olijfolie

75 g

zwarte olijven zonder pit

400 g

tomatenblokjes

360 g

roerbaktofu pittig gekruid

Aan de slag

Maak de aubergine en paprika schoon en snijd in blokjes. Pel de knoflook en snipper. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit in een braadpan olie. Bak hierin de knoflook en paprika ca. 2 min. Voeg de aubergine toe en bak nog ca. 2 min. Halveer de olijven. Voeg de tomaatblokjes en olijven toe en verwarm de saus nog ca. 5 min. Verhit in een koekenpan olie en bak de tofu in ca. 4 min. gaar en bruin. Schep de tofu door de saus, breng op smaak met peper en zout. Serveer de pasta met saus.