Pasta met peperonikip
705 kcal
30 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
300 g
1 schaaltje
1 potje
3 eetlepels
2 zakken
2 eetlepels
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2004 week 10-11 - 2004 week 10-11
Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing. Kip in reepjes snijden. Kip mengen met pesto en 10 min. marineren. In droge koekenpan pijnboompitten goudbruin roosteren. Paprika's schoonmaken en in repen snijden. In koekenpan met antiaanbaklaag kipfiletreepjes in 8 min. goudbruin bakken. In braadpan olie verhitten en paprika 5 min. bakken. Paprika en kip door elkaar scheppen en serveren met pasta. Bestrooien met pijnboompitten.
Pasta met peperonikip

hoofdgerecht
4 personen
705 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing. Kip in reepjes snijden. Kip mengen met pesto en 10 min. marineren. In droge koekenpan pijnboompitten goudbruin roosteren. Paprika's schoonmaken en in repen snijden. In koekenpan met antiaanbaklaag kipfiletreepjes in 8 min. goudbruin bakken. In braadpan olie verhitten en paprika 5 min. bakken. Paprika en kip door elkaar scheppen en serveren met pasta. Bestrooien met pijnboompitten.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g paglia e fieno
1 schaaltje kipfilet
1 potje pesto peperoni
3 eetlepels pijnboompitten
2 zakken driekleuren paprika
2 eetlepels olijfolie




