bewaar
Citroenpasta met garnalen
Citroenpasta met garnalen
bewaar

Citroenpasta met garnalen

15 min. bereiden
89waarderingen

Ingrediënten

1

citroen

500 g

gepelde tijgergarnalen

6 eetlepels

olijfolie extra vierge met knoflook en chiliaroma

500 g

paglia e fieno

1 zakje

verse bieslook

Dit heb je nodig

  • wok

  • keukenpapier

Aan de slag

Citroen goed schoonboenen, schil fijn raspen. Citroen uitpersen. Garnalen in vergiet doen en onder heet stromend water laten ontdooien. Garnalen laten uitlekken en dan goed droogdeppen met keukenpapier. In wok chiliolie verhitten, tijgergarnalen ca. 7 minuten roerbakken. Intussen pasta volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Pasta afgieten. Garnalen afblussen met citroensap, saus op hoog vuur even laten inkoken. Pasta en citroenrasp door garnalen scheppen en 1 minuut meewarmen. Pasta over vier borden verdelen, bieslook erboven fijn knippen.