Citroenpasta met garnalen
590 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1
500 g
6 eetlepels
500 g
1 zakje
Dit heb je nodig
wok
keukenpapier
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2002 nr. 08 - Aziatisch koken
Citroen goed schoonboenen, schil fijn raspen. Citroen uitpersen. Garnalen in vergiet doen en onder heet stromend water laten ontdooien. Garnalen laten uitlekken en dan goed droogdeppen met keukenpapier. In wok chiliolie verhitten, tijgergarnalen ca. 7 minuten roerbakken. Intussen pasta volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Pasta afgieten. Garnalen afblussen met citroensap, saus op hoog vuur even laten inkoken. Pasta en citroenrasp door garnalen scheppen en 1 minuut meewarmen. Pasta over vier borden verdelen, bieslook erboven fijn knippen.
Citroenpasta met garnalen

hoofdgerecht
4 personen
590 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Citroen goed schoonboenen, schil fijn raspen. Citroen uitpersen. Garnalen in vergiet doen en onder heet stromend water laten ontdooien. Garnalen laten uitlekken en dan goed droogdeppen met keukenpapier. In wok chiliolie verhitten, tijgergarnalen ca. 7 minuten roerbakken. Intussen pasta volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Pasta afgieten. Garnalen afblussen met citroensap, saus op hoog vuur even laten inkoken. Pasta en citroenrasp door garnalen scheppen en 1 minuut meewarmen. Pasta over vier borden verdelen, bieslook erboven fijn knippen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 citroen
500 g gepelde tijgergarnalen
6 eetlepels olijfolie extra vierge met knoflook en chiliaroma
500 g paglia e fieno
1 zakje verse bieslook
Dit heb je nodig
wok
keukenpapier




