Ingrediënten
1 persoon
1 stengel
bleekselderij
1
kalkoenfilet
2 eetlepels
olijfolie extra vierge met knoflook en chiliaroma
1
pistolet
1 zak
spinazie-gorgonzolasoep
Dit heb je nodig
grillpan
Aan de slag
Bleekselderij wassen, dun schillen (om draden te verwijderen) en in boogvormige plakjes snijden. Kalkoenfilet in repen snijden, 1 eetlepel olie erover druppelen. Pistolet doormidden snijden. Binnenzijde met rest van olie bestrijken. Grillpan verhitten tot deze gloeiend heet is. Pistolet in ca. 2 minuten goudbruin roosteren. Vervolgens kalkoenrepen in 3-4 minuten gaar grillen. Intussen in pan soep verhitten. Bleekselderijboogjes erdoor roeren. Soep in kom schenken, kalkoenrepen in soep leggen. Serveren met pistolet.
Spinazie-gorgonzolasoep met kalkoen

hoofdgerecht
null personen
815 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Bleekselderij wassen, dun schillen (om draden te verwijderen) en in boogvormige plakjes snijden. Kalkoenfilet in repen snijden, 1 eetlepel olie erover druppelen. Pistolet doormidden snijden. Binnenzijde met rest van olie bestrijken. Grillpan verhitten tot deze gloeiend heet is. Pistolet in ca. 2 minuten goudbruin roosteren. Vervolgens kalkoenrepen in 3-4 minuten gaar grillen. Intussen in pan soep verhitten. Bleekselderijboogjes erdoor roeren. Soep in kom schenken, kalkoenrepen in soep leggen. Serveren met pistolet.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 1 persoon)1 stengel bleekselderij
1 kalkoenfilet
2 eetlepels olijfolie extra vierge met knoflook en chiliaroma
1 pistolet
1 zak spinazie-gorgonzolasoep
Dit heb je nodig
grillpan