bewaar
Salade van groentekerriekoekjes met tofu
Salade van groentekerriekoekjes met tofu
bewaar

Salade van groentekerriekoekjes met tofu

30 min. bereiden
7waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

eieren

6 eetlepels

bloem

½ eetlepel

kerriepoeder

1 teentje

knoflook

¼

courgette

¼ dunne

winterpeen

½ schaaltje

minimaïskolfjes

100 g

roerbaktofu pittig gekruid

1 dl

olie

1 zak

veldsla

½ bakje

taugé

1 cup

honing-mosterddressing

Dit heb je nodig

  • keukenpapier

Aan de slag

In grote kom eieren, bloem, kerriepoeder, knoflook en mespunt zout en peper tot glad, dik beslag roeren. Courgette, wortel, maïs en tofu door beslag roeren. In diepe koekenpan olie verhitten. Met behulp van 2 eetlepels telkens 3-4 bergjes beslag in hete olie scheppen. Koekjes in 2 minuten goudbruin en gaar bakken, halverwege keren. Op keukenpapier laten uitlekken. In schaal veldsla en taugé met dressing mengen. Sla over vier borden verdelen, groentekoekjes erop leggen en direct serveren.