bewaar
Mie met zoetzure tofu
Mie met zoetzure tofu
bewaar

Mie met zoetzure tofu

25 min. bereiden
12waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pak

Chinese mie

½

witte kool

2

uien

4 eetlepels

zonnebloemolie

2 pakken

tofu roerbak pittig gekruid

½ flesje

wokessentials sweet & sour

2 eetlepels

seroendeng

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Mie volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Kool schoonmaken, stronk verwijderen en in reepjes snijden. Uien pellen en in halve ringen snijden. In braadpan 2 el olie verhitten. Helft van ui en kool 2 min. bakken. Afdekken en in 10 min. gaarstoven. In wok rest van olie verhitten. Rest van ui en tofu in 5 min. bruinbakken. Sweet & sour saus erdoor scheppen en 1 min. meeverwarmen Mie over vier borden verdelen, saus erop scheppen. Witte kool ernaast scheppen en met seroendeng bestrooien. Lekker met casavekroepoek.