bewaar
Stevige tomatensoep met kaasbroodjes
Stevige tomatensoep met kaasbroodjes
bewaar

Stevige tomatensoep met kaasbroodjes

25 min. bereiden
38waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

uien

2 eetlepels

zonnebloemolie

1 schaaltje

tofu roerbak pittig gekruid

1 zakje

boerensoepgroenten

1 pot

basis voor tomatensoep

1 pot

witte bonen

8

shoarmabroodjes

100 g

geitenkaas

Aan de slag

Oven/grill voorverwarmen op 225 °C. Uien pellen en fijnsnijden. In soeppan olie verhitten en ui 2 min. fruiten. Roerbakreepjes toevoegen en 3 min. bakken. Soepgroenten toevoegen en 4 min. bakken. Soepbasis en 3 potten water toevoegen en aan de kook brengen. Soep 10 min. met deksel schuin op pan zachtjes doorkoken. Bonen laten uitlekken en laatste 5 min. meekoken. Intussen shoarmabroodjes op bakplaat leggen en met kaas bestrooien. In midden van oven ca. 5 min. grillen. Soep met kaasbroodjes serveren.