Ingrediënten
4 personen
2
uien
1 blikje
kidneybonen
3 eetlepels
(zonnebloem)olie
1 bakje
tofu roerbak pittig gekruid
1 zak
Hollandse roerbakmix
1 zak
wraptortilla's
½ pot
milde salsasaus
1 zakje
geraspte kaas
Dit heb je nodig
wok
Aan de slag
Uien pellen en snipperen. Bonen laten uitlekken. In wok olie verhitten en tofu 3 min. roerbakken. Uien en groenten erbij scheppen en nog 5 min. roerbakken. Bonen toevoegen en nog 2 min. verwarmen. Tortilla's volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Salsa door groentemengsel scheppen. Tortilla; s op vier diepe borden leggen. Groentemengsel erover verdelen en met kaas bestrooien. Lekker met groene salade.
Tortilla met roerbakgroenten en tofu

hoofdgerecht
4 personen
590 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Uien pellen en snipperen. Bonen laten uitlekken. In wok olie verhitten en tofu 3 min. roerbakken. Uien en groenten erbij scheppen en nog 5 min. roerbakken. Bonen toevoegen en nog 2 min. verwarmen. Tortilla's volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Salsa door groentemengsel scheppen. Tortilla; s op vier diepe borden leggen. Groentemengsel erover verdelen en met kaas bestrooien. Lekker met groene salade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)2 uien
1 blikje kidneybonen
3 eetlepels (zonnebloem)olie
1 bakje tofu roerbak pittig gekruid
1 zak Hollandse roerbakmix
1 zak wraptortilla's
½ pot milde salsasaus
1 zakje geraspte kaas
Dit heb je nodig
wok