Ingrediënten
4 personen
2
uien
2 pakken
naanbrood
3 eetlepels
zonnebloemolie
1 bakje
roerbakstukjes
1 zak
Chinese roerbakmix
1 pot
Indiase currysaus
100 g
gemengde noten
½ pot
mangochutney
Dit heb je nodig
wok
Aan de slag
Uien pellen en snipperen. Naanbroden volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In wok olie verhitten. Ui 2 min. bakken. Roerbakstukjes toevoegen en 2 min. bakken. Roerbakmix erdoor scheppen en 4 min. bakken. Saus in wok schenken en gerecht nog 10 min. verhitten. Laatste minuut noten meewarmen. Kormaschotel serveren met naanbrood en chutney.
Kormaschotel uit India

hoofdgerecht
4 personen
1040 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Uien pellen en snipperen. Naanbroden volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In wok olie verhitten. Ui 2 min. bakken. Roerbakstukjes toevoegen en 2 min. bakken. Roerbakmix erdoor scheppen en 4 min. bakken. Saus in wok schenken en gerecht nog 10 min. verhitten. Laatste minuut noten meewarmen. Kormaschotel serveren met naanbrood en chutney.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)2 uien
2 pakken naanbrood
3 eetlepels zonnebloemolie
1 bakje roerbakstukjes
1 zak Chinese roerbakmix
1 pot Indiase currysaus
100 g gemengde noten
½ pot mangochutney
Dit heb je nodig
wok