Korma­scho­tel uit In­dia

(35) waardeer
indiaas hoofdgerecht 4 personen
3 35

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Uien pellen en snipperen. Naanbroden volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In wok olie verhitten. Ui 2 min. bakken. Roerbakstukjes toevoegen en 2 min. bakken. Roerbakmix erdoor scheppen en 4 min. bakken. Saus in wok schenken en gerecht nog 10 min. verhitten. Laatste minuut noten meewarmen. Kormaschotel serveren met naanbrood en chutney.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 1.040 kcal
  • eiwit 41 g
  • koolhydraten 115 g
  • vet 46 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 50-51

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.