bewaar
Kormaschotel uit India
Kormaschotel uit India
bewaar

Kormaschotel uit India

20 min. bereiden
36waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

uien

2 pakken

naanbrood

3 eetlepels

zonnebloemolie

1 bakje

roerbakstukjes

1 zak

Chinese roerbakmix

1 pot

Indiase currysaus

100 g

gemengde noten

½ pot

mangochutney

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Uien pellen en snipperen. Naanbroden volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In wok olie verhitten. Ui 2 min. bakken. Roerbakstukjes toevoegen en 2 min. bakken. Roerbakmix erdoor scheppen en 4 min. bakken. Saus in wok schenken en gerecht nog 10 min. verhitten. Laatste minuut noten meewarmen. Kormaschotel serveren met naanbrood en chutney.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kormaschotel uit India

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig