bewaar
Linzencurry met tomaat en wokgroenten
Linzencurry met tomaat en wokgroenten
bewaar

Linzencurry met tomaat en wokgroenten

20 min. bereiden
87waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 blikjes

linzen

3

trostomaten

2 eetlepels

zonnebloemolie

2 zakken

roerbakmix

1½ eetlepels

Indiase kerriepasta Tandoori

1 zakje

santen

2 pakken

naanbrood naturel

Aan de slag

1

Linzen laten uitlekken in zeef. Tomaten wassen en in partjes snijden. In wok of braadpan olie verhitten en roerbakmix ca. 3 minuten roerbakken. Tandooripasta toevoegen en ca. 1 minuut meebakken. Linzen en tomaten toevoegen en ca. 5 minuten zachtjes koken. Santen en 1/2 dl water toevoegen en nog ca. 1 minuut meeverwarmen. Intussen naanbrood verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Curry serveren met naanbrood.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Linzencurry met tomaat en wokgroenten

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig