bewaar
Linzencurry met tomaat en wokgroenten
Linzencurry met tomaat en wokgroenten
bewaar

Linzencurry met tomaat en wokgroenten

20 min. bereiden
87waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 blikjes

linzen

3

trostomaten

2 eetlepels

zonnebloemolie

2 zakken

roerbakmix

1½ eetlepels

Indiase kerriepasta Tandoori

1 zakje

santen

2 pakken

naanbrood naturel

Aan de slag

Linzen laten uitlekken in zeef. Tomaten wassen en in partjes snijden. In wok of braadpan olie verhitten en roerbakmix ca. 3 minuten roerbakken. Tandooripasta toevoegen en ca. 1 minuut meebakken. Linzen en tomaten toevoegen en ca. 5 minuten zachtjes koken. Santen en 1/2 dl water toevoegen en nog ca. 1 minuut meeverwarmen. Intussen naanbrood verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Curry serveren met naanbrood.