Indiaas gekruide surimi
520 kcal
25 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
300 g
2 pakjes
3 eetlepels
3 eetlepels
200
3 eetlepels
1 zak
Dit heb je nodig
wok
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2001 week 48-49 - 2001 week 48-49
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Surimi in stukjes snijden. In kom yoghurt en kerriepasta tot marinade roeren. Surimi toevoegen, goed omscheppen en ca. 15 minuten marineren. Peultjes schoonmaken, wassen en in ruitjes snijden. In wok olie verhitten. Thaise groentemix en peultjes ca. 3 minuten roerbakken. Surimi met marinade toevoegen ca. 2 minuten meebakken. Op smaak brengen met zout. Serveren met rijst.
Indiaas gekruide surimi

hoofdgerecht
4 personen
520 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Surimi in stukjes snijden. In kom yoghurt en kerriepasta tot marinade roeren. Surimi toevoegen, goed omscheppen en ca. 15 minuten marineren. Peultjes schoonmaken, wassen en in ruitjes snijden. In wok olie verhitten. Thaise groentemix en peultjes ca. 3 minuten roerbakken. Surimi met marinade toevoegen ca. 2 minuten meebakken. Op smaak brengen met zout. Serveren met rijst.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g basmatirijst
2 pakjes surimi naturel
3 eetlepels yoghurt
3 eetlepels Indiase kerriepasta Tandoori
200 peultjes
3 eetlepels roerbakolie
1 zak Thaise groentemix
0 zout
Dit heb je nodig
wok




