bewaar
Indiaas gekruide surimi
Indiaas gekruide surimi
bewaar

Indiaas gekruide surimi

25 min. bereiden
2waarderingen

Ingrediënten

300 g

basmatirijst

2 pakjes

surimi naturel

3 eetlepels

yoghurt

3 eetlepels

Indiase kerriepasta Tandoori

200

peultjes

3 eetlepels

roerbakolie

1 zak

Thaise groentemix

zout

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Surimi in stukjes snijden. In kom yoghurt en kerriepasta tot marinade roeren. Surimi toevoegen, goed omscheppen en ca. 15 minuten marineren. Peultjes schoonmaken, wassen en in ruitjes snijden. In wok olie verhitten. Thaise groentemix en peultjes ca. 3 minuten roerbakken. Surimi met marinade toevoegen ca. 2 minuten meebakken. Op smaak brengen met zout. Serveren met rijst.