In­di­aas ge­krui­de su­ri­mi

(2) waardeer
indiaas hoofdgerecht 4 personen
3 2

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Surimi in stukjes snijden. In kom yoghurt en kerriepasta tot marinade roeren. Surimi toevoegen, goed omscheppen en ca. 15 minuten marineren. Peultjes schoonmaken, wassen en in ruitjes snijden. In wok olie verhitten. Thaise groentemix en peultjes ca. 3 minuten roerbakken. Surimi met marinade toevoegen ca. 2 minuten meebakken. Op smaak brengen met zout. Serveren met rijst.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 520 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 86 g
  • vet 10 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 48-49

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.