bewaar
Milde bloemkoolcurry met naanbrood
Milde bloemkoolcurry met naanbrood
bewaar

Milde bloemkoolcurry met naanbrood

Vegetarische curry met Hollandse twist.

30 min. bereiden
87waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

bloemkool

375 g

tofu naturel

1 el

kerriepoeder

2 el

zonnebloemolie

100 ml

water

280 g

naanbroden knoflook & koriander

400 ml

Indiase currysaus

15 g

verse peterselie

Vegetarische curry met Hollandse twist.

Aan de slag

1

Maak de bloemkool schoon en verdeel in roosjes. Snijd de tofu in blokjes en breng op smaak met kerriepoeder, peper en eventueel zout.

2

Verhit de olie in de hapjespan. Bak hierin de tofublokjes ca. 5 min. Voeg de bloemkoolroosjes, saus en het water toe en laat 15 min. sudderen.

3

Verwarm intussen het brood volgens de aanwijzingen op de verpakking. Knip de peterselie fijn. Schep de Indiase curryschotel in kommen en garneer met peterselie. Serveer met brood.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Milde bloemkoolcurry met naanbrood

Vegetarische curry met Hollandse twist.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig