bewaar
Milde bloemkoolcurry met naanbrood
Milde bloemkoolcurry met naanbrood
bewaar

Milde bloemkoolcurry met naanbrood

Vegetarische curry met Hollandse twist.

30 min. bereiden
85waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

bloemkool

375 g

tofu naturel

1 el

kerriepoeder

2 el

zonnebloemolie

100 ml

water

280 g

naanbrood knoflook & koriander

400 ml

Indiase currysaus

15 g

verse peterselie

Vegetarische curry met Hollandse twist.

Aan de slag

1

Maak de bloemkool schoon en verdeel in roosjes. Snijd de tofu in blokjes en breng op smaak met kerriepoeder, peper en eventueel zout.

2

Verhit de olie in de hapjespan. Bak hierin de tofublokjes ca. 5 min. Voeg de bloemkoolroosjes, saus en het water toe en laat 15 min. sudderen.

3

Verwarm intussen het brood volgens de aanwijzingen op de verpakking. Knip de peterselie fijn. Schep de Indiase curryschotel in kommen en garneer met peterselie. Serveer met brood.