Indiase tikkagroenten met naanbrood

Advertentie
Ingrediënten
- 12 eetlepels zonnebloemolie
- 1 zak wokgroenten grofgesneden (400 g)
- 1 pot Indiase (tikka masala (520 g))
- 1 zakje amandelschaafsel (45 g)
- 4 eetlepels azijn
- 1 theelepel kerriepoeder
- 1 theelepel suiker
- 1 zak naanbrood (met knoflook en koriander (2 stuks))
- 1 zak spinazie (300 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
In wok 3 el olie verhitten en hierin wokgroenten 3 min. roerbakken. Tikka masala toevoegen en 5 min. laten pruttelen. Amandelschaafsel ondertussen in droge koekenpan op matig vuur heel licht bruin roosteren, constant heen en weer schuiven. Op bord laten afkoelen. In ruime schaal azijn met kerriepoeder, suiker, zout naar smaak en rest olie mengen. Brood verwarmen volgens aanwijzing op de verpakking. Elk brood halveren. Spinazie in schaal met kerriedressing mengen. Tikkagroenten op 4 borden scheppen, spinaziesalade en naanbrood ernaast leggen en amandelen over groenten en salade strooien.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 841 kcal
- eiwit 14 g
- koolhydraten 50 g
- vet 65 g