bewaar
Indiase tikkagroenten met naanbrood
Indiase tikkagroenten met naanbrood
bewaar

Indiase tikkagroenten met naanbrood

15 min. bereiden
41waarderingen

Ingrediënten

4 personen

12 eetlepels

zonnebloemolie

1 zak

wokgroenten grofgesneden

1 pot

Indiase

1 zakje

amandelschaafsel

4 eetlepels

azijn

1 theelepel

kerriepoeder

1 theelepel

suiker

1 zak

naanbrood

1 zak

spinazie

Aan de slag

In wok 3 el olie verhitten en hierin wokgroenten 3 min. roerbakken. Tikka masala toevoegen en 5 min. laten pruttelen. Amandelschaafsel ondertussen in droge koekenpan op matig vuur heel licht bruin roosteren, constant heen en weer schuiven. Op bord laten afkoelen. In ruime schaal azijn met kerriepoeder, suiker, zout naar smaak en rest olie mengen. Brood verwarmen volgens aanwijzing op de verpakking. Elk brood halveren. Spinazie in schaal met kerriedressing mengen. Tikkagroenten op 4 borden scheppen, spinaziesalade en naanbrood ernaast leggen en amandelen over groenten en salade strooien.