
Ingrediënten
1 zakje
verse koriander
1 zakje
gezouten cashewnoten
3 eetlepels
zonnebloemolie
1 zak
grofgesneden wokgroenten
2 zakjes
wortelrauwkost
1 eetlepel
azijn
3 eetlepels
kerriepoeder
1 blik
kokosmelk
3 eetlepels
pindakaas
2 pakken
naanbrood met knoflook en koriander
2 eetlepels
boter
Dit heb je nodig
wok
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 180 °C. Koriander fijnhakken. Cashewnoten grof hakken. In wok op hoog vuur 2 el olie verhitten en hierin wokgroenten 5 min. roerbakken. Rauwkost mengen met 1 el olie, 1 el azijn, 1/2 tl zout, 1/2 tl kerriepoeder. Rest kerriepoeder toevoegen aan groenten, 1 min. roerbakken. Kokosmelk en pindakaas erdoor roeren, aan de kook brengen en 5 min. koken. Op smaak brengen met zout en peper. Naanbrood met boter besmeren en in oven 5 min. opwarmen. Curry in vier kommen scheppen, bestrooien met koriander en cashewnoten. Naanbrood en wortelsalade erbij serveren.