bewaar
Kokoscurry met wortelsalade
Kokoscurry met wortelsalade
bewaar

Kokoscurry met wortelsalade

15 min. bereiden
38waarderingen

Ingrediënten

1 zakje

verse koriander

1 zakje

gezouten cashewnoten

3 eetlepels

zonnebloemolie

1 zak

grofgesneden wokgroenten

2 zakjes

wortelrauwkost

1 eetlepel

azijn

3 eetlepels

kerriepoeder

1 blik

kokosmelk

3 eetlepels

pindakaas

2 pakken

naanbrood met knoflook en koriander

2 eetlepels

boter

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 180 °C. Koriander fijnhakken. Cashewnoten grof hakken. In wok op hoog vuur 2 el olie verhitten en hierin wokgroenten 5 min. roerbakken. Rauwkost mengen met 1 el olie, 1 el azijn, 1/2 tl zout, 1/2 tl kerriepoeder. Rest kerriepoeder toevoegen aan groenten, 1 min. roerbakken. Kokosmelk en pindakaas erdoor roeren, aan de kook brengen en 5 min. koken. Op smaak brengen met zout en peper. Naanbrood met boter besmeren en in oven 5 min. opwarmen. Curry in vier kommen scheppen, bestrooien met koriander en cashewnoten. Naanbrood en wortelsalade erbij serveren.