bewaar
Kokoscurry met wortelsalade
Kokoscurry met wortelsalade
bewaar

Kokoscurry met wortelsalade

15 min. bereiden
38waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zakje

verse koriander

1 zakje

gezouten cashewnoten

3 eetlepels

zonnebloemolie

1 zak

grofgesneden wokgroenten

2 zakjes

wortelrauwkost

1 eetlepel

azijn

3 eetlepels

kerriepoeder

1 blik

kokosmelk

3 eetlepels

pindakaas

2 pakken

naanbrood met knoflook en koriander

2 eetlepels

boter

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 180 °C. Koriander fijnhakken. Cashewnoten grof hakken. In wok op hoog vuur 2 el olie verhitten en hierin wokgroenten 5 min. roerbakken. Rauwkost mengen met 1 el olie, 1 el azijn, 1/2 tl zout, 1/2 tl kerriepoeder. Rest kerriepoeder toevoegen aan groenten, 1 min. roerbakken. Kokosmelk en pindakaas erdoor roeren, aan de kook brengen en 5 min. koken. Op smaak brengen met zout en peper. Naanbrood met boter besmeren en in oven 5 min. opwarmen. Curry in vier kommen scheppen, bestrooien met koriander en cashewnoten. Naanbrood en wortelsalade erbij serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kokoscurry met wortelsalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig