bewaar
Pindasoep
Pindasoep
bewaar

Pindasoep

Een snelle soep, lekker met kroepoek en sambal.

20 min. bereiden
224waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 tenen

knoflook

3 el

wokolie

400 g

Chinese groentemix

3

kippenbouillontabletten

300 g

kipfiletblokjes

1¼ liter

kraanwater

100 g

pindakaas

2 el

ketjap manis

1 zakje

kroepoek

Een snelle soep, lekker met kroepoek en sambal.

Aan de slag

1

Snijd de knoflook fijn. Verhit in een soeppan de olie. Fruit de groentemix en de knoflook ca. 3 min.

2

Voeg de bouillontabletten, kipblokjes en water toe, breng aan de kook en laat ca. 5 min. koken. Roer de pindakaas en de ketjap door de soep en verwarm ca. 2 min. mee. Serveer de soep met kroepoek.

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.