Broc­co­li

Je kunt er echt alle kanten mee op!

  • 1 stuk
    • 10 min. bereiden
(0)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
Je kunt er echt alle kanten mee op! 1 stuks
0

Ingrediënten

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de broccoli in roosjes. Schil de steel en snijd in plakjes. Breng een pan water aan de kook. Voeg de broccoli toe en kook deze 5 min. Giet af en laat afkoelen.

Tip:

Dit recept is onderdeel van Allerhande’s ‘Zondagkoken’. Kijk op ah.nl/allerhande/zondagkoken voor alle recepten. En, hoe je in 1x keer voor 4 dagen kookt zodat je doordeweeks in een handomdraai aan tafel kan. Let op: de online receptuur kan afwijken van de versie in het magazine.

serveertip:

Serveer de broccoli bij gehaktballen en gebakken aardappelen, door de pasta of in ovenschotels.

bewaartip:

Bewaar wat je over hebt in een afsluitbare bak.

Voedingswaarden (per stuk)
Tags
Ook te zien in

Broccoli

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Broc­co­li

1
1
  • 1 kg broccoli

Snijd de broccoli in roosjes. Schil de steel en snijd in plakjes.

2
2

Breng een pan water aan de kook. Voeg de broccoli toe en kook deze 5 min. Giet af en laat afkoelen.

serveertip:

Serveer de broccoli bij gehaktballen en gebakken aardappelen, door de pasta of in ovenschotels.

bewaartip:

Bewaar wat je over hebt in een afsluitbare bak.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.