Spaar je mee?

Van goede pannen heb je elke dag plezier. Daarom kun je bij Albert Heijn nu sparen voor topkwaliteit pannen van Royal van Kempen & Begeer. Gemaakt van hoogwaardige materialen en zó handig in gebruik, dat dit zomaar je fijnste pannen ooit zouden kunnen worden.

Bij iedere 10 euro krijg je 1 pannenzegel. Met 60 pannenzegels en een bijbetaling vanaf 9.99 euro heb je zo’n fijne pan in huis.

Nooit meer je zegels kwijt? Spaar dan makkelijk met de AH app!

Zegels sparen kan t/m 31 januari 2021, volle spaarkaarten kan je alleen in de winkel inleveren t/m 7 februari 2021.

Start met sparen

De pannen spaarkaart

Wil je graag de spaarkaart inzien of uitprinten?

Download de spaarkaart

Extra kwaliteit voor jouw pannen

Hoogwaardig 3-laags materiaal
De pannen zijn opgebouwd uit twee lagen hoogwaardig roestvrij staal, met daartussen een kwalitatieve aluminium laag. Die laatste zorgt voor een optimale warmteverdeling: de hitte concentreert zich niet op één plaats, maar verspreidt zich gelijkmatig over het bakoppervlak én de zijkanten van de pan. Daardoor heeft de volledige pan een constante temperatuur en behaal je moeiteloos superieure bakresultaten op alle vuren, ook inductie.

Keramische antiaanbaklaag
De pannen zijn afgewerkt met een kwalitatieve en keramische antiaanbaklaag voorzien van diamant voor een extreem sterk en slijtvast bakoppervlak. Ze zijn PFAS vrij en hebben perfecte anti-aanbak eigenschappen waardoor je gezonder kunt koken, met minder olie of boter. De antiaanbaklaag kan gebruikt worden op hoge temperaturen (tot 450°C) en zorgt voor een optimale warmteverdeling. Dankzij de keramische antiaanbaklaag kunnen er nooit schadelijke dampen vrijkomen.

Lekker, het is herfst!

En dat betekent dat we weer vaker thuis zijn. Dus maak het gezellig en duik de keuken in voor de lekkerste najaarsgerechten. Stamppot, ovenschotels, wild of groentequiche. Wat het ook wordt, geniet er samen van. Zoek je inspiratie voor de lekkerste herfstrecepten? Bekijk eens het nieuwe kookboek van Ottolenghi of het boek Home Made Basics.Bekijk alles voor de herfst

Probeer deze eens:

5 tips om je aangebrande pan

Dagelijks gebruik jij pannen, hierin bak je jou favorieten gerechten. Maar na een korte tijd, bakt de pan alweer aan. Hoe maak jij jouw aangebrande pan weer schoon?

Lees hoe jij je aan gebrande pan moet schoonmaken

In 6 stappen gezond en goedkoop eten

Goedkoop en gezond eten lastig? Dat hoeft helemaal niet! Als je maar slim koopt en kookt. Met dit stappenplan helpen we je om goedkoop en gezond te eten.

Lees meer over goedkoop en gezond eten

Gezonde groentesoorten

Niet iedere groentesoort is hetzelfde. Leer de verschillen in voedingsstoffen kennen middels onze top 5 van favoriete gezonde groentesoorten!

Lees meer over gezonde groentesoorten

Onderhoud van de pannen

Mooie pannen als deze verdienen wat extra aandacht. Wil je jarenlang plezier hebben van je pannen? Zorg er dan goed voor!

  • Laat de pannen eerst opwarmen op een laag tot middelhoog vuur, schakel na enkele minuten over naar een middelhoog tot hoog vuur als je gerecht dit vereist.
  • Gebruik alleen olie of boter die geschikt is voor hoge temperaturen. Vermijd extra vierge olijfolie want die is niet geschikt om te bakken en braden.
  • Gebruik spatels van nylon, siliconen of hout om de keramische antiaanbaklaag niet te beschadigen. Vermijd het gebruik van vorken, messen of andere scherpe voorwerpen.
  • Laat de pannen na gebruik volledig afkoelen, voordat je ze afwast.
  • De pannen zijn vaatwasser bestendig, maar handwas blijft nog altijd beter en zachter voor de keramische antiaanbaklaag. Warm water met een beetje afwasmiddel en een zachte spons volstaan om de pannen te reinigen.

Van Kempen & Begeer

Een iconisch merk dat sinds zijn ontstaan in 1789 uitgroeide tot één van de meest innovatieve producenten van sterling zilver in Nederland en ver daarbuiten. Hoogwaardige kwaliteit, vakmanschap en oog voor detail geven de collecties een sublieme uitstraling.

Meest gestelde vragen en algemene voorwaarden

Klik hier voor de meest gestelde vragen over de pannen spaaractie.

Klik hier voor de algemene voorwaarden van de pannen spaaractie.