Vegetarische voorgerechten met geitenkaas
Vegetarische voorgerechten met geitenkaas

Vegetarische voorgerechten met geitenkaas

De lekkerste vegetarische voorgerechten met geitenkaas? In deze topselectie vind je de allerbeste recepten. Geitenkaassoufflé, salades of knapperige filodeeghapjes.

Meloensalade met geitenkaas
Meloensalade met geitenkaas

Meloensalade met geitenkaas

Ingrediënten

4 personen

½

galiameloen

½

miniwatermeloen

½

honingmeloen

125 g

zachte geitenkaas honing 45+

75 g

verse blauwe bessen

15 g

verse basilicum

3 el

Carapelli oro verde olio extra vergine di oliva

1

limoen

Dit heb je nodig

  • meloenbolletjeslepel

  1. Verwijder de zaadlijsten van de meloenen met een lepel. Schep met de meloenbolletjeslepel bolletjes uit het vruchtvlees van alle meloenen en doe in een schaal. Verkruimel de geitenkaas erover en bestrooi met de blauwe bessen en basilicumblaadjes. Besprenkel met de olie. Boen de limoen schoon en rasp de groene schil boven de salade en pers de vrucht uit. Besprenkel de salade met het limoensap.