Serranoham
Serranoham

Serranoham

Met Serranoham kun je alle kanten op. De lekkerste recepten met Serranoham voor het uitkiezen. Lekker bij biefstuk, in een rollade of in een Spaanse kroket.

Tomatensalade met serranoham

Tomatensalade met serranoham

Ingrediënten

4 personen

1 bak

tasty tom tomaten

1 bakje

cherry tomaten

1 bakje

platte peterselie

1 teen

knoflook

4 el

olijfolie extra vierge

2 el

citroensap

zwarte peper

2 pakjes

Campofrio Jamón Serrano

  1. Snijd de tasty tom tomaten in parten en halveer de cherrytomaten. Doe ze in een schaal.
  2. Meng in een kom de peterselie, knoflook, olie, het citroensap, peper en zout. Schenk de dressing over de tomaten en schep om. Dek af en laat 20 min. staan.
  3. Bestrooi de salade met versgemalen zwarte peper en verdeel de ham erover. Lekker met gekruide ribbelpartjes knoflook/rozemarijn (zak 600 g, diepvries).