De feestdagen komen er weer aan, hét moment om echt uit te pakken in de keuken! Onmisbaar tijdens een uitgebreid kerstdiner is een prachtig stuk vlees als centerpiece op de eettafel. Wordt het gevulde kalkoen, hertenrack met mosterd-pecankorst of Oosterse kwartel?

Kerst zonder zorgen
Sta je graag uren in de keuken, maar liever niet uren in de rij voor een mooi stuk vlees? De Kerst Bestelservice van Albert Heijn helpt.  Met een paar klikken heb je vlees, wild en gevogelte van topkwaliteit in huis.  Er is keuze uit wel 30 verschillende stukken vlees! Dus kies dit jaar voor een traditionele  ossenhaas of chateaubriand, omarm het seizoen met wild zoals eendenbout of  hertenfilet of ga voor gevogelte zoals parelhoen of patrijs. Inspiratie nodig? Hieronder vind je de heerlijkste gerechten met het vlees van je keuze.

Nog even geduld...
Vanaf 25 november kun je via ah.nl/bestelservice je stuk vlees naar keuze bestellen. Omdat het om bijzondere stukken van topkwaliteit gaat, is de voorraad beperkt. Wacht dus niet te lang met bestellen, want op=op! Je kunt je bestelling op zaterdag 23 of zondag 24 december  thuis laten bezorgen, of ophalen in de winkel of een Albert Heijn Pick Up Point.

Lees meer

Het mooiste vlees van de vakslager (50)

sorteer op
recept Ha­zen­rug­fi­let met zuur­kool

Ha­zen­rug­fi­let met zuur­kool

30 min.
(15)
recept Cô­te de boeuf

Cô­te de boeuf

2 u. 35 min.
(81)
recept Ja­pan­se cô­te de boeuf

Ja­pan­se cô­te de boeuf

2 u. 30 min.
(79)
recept Dui­ven­borst­fi­let met krui­den­ri­sot­to en zoe­te sher­ry­jus

Dui­ven­borst­fi­let met krui­den­ri­sot­to en zoe­te sher­ry­jus

35 min.
(7)
recept Pit­ti­ge lams­bout met rai­ta en ge­roos­ter­de groen­ten

Pit­ti­ge lams­bout met rai­ta en ge­roos­ter­de groen­ten

2 u. 50 min.
(8)
recept Os­sen­haas met pad­den­stoe­len-cog­nac­saus en knol­sel­de­rij­pu­ree

Os­sen­haas met pad­den­stoe­len-cog­nac­saus en knol­sel­de­rij­pu­ree

50 min.
(30)
recept Os­sen­staart­soep met krui­den­dum­plings

Os­sen­staart­soep met krui­den­dum­plings

5 u. 10 min.
(13)
recept Fa­zant met zuur­kool

Fa­zant met zuur­kool

2 u. 35 min.
(3)
recept Dun­ge­sne­den Azi­a­ti­sche kalfs­haas op een wa­ter­kers­sa­la­de

Dun­ge­sne­den Azi­a­ti­sche kalfs­haas op een wa­ter­kers­sa­la­de

40 min.
(7)
recept Snel­le ha­zen­pe­per

Snel­le ha­zen­pe­per

30 min.
(31)
recept Os­sen­haas met truf­fel­bo­ter, groe­ne as­per­ges en ha­zel­no­ten

Os­sen­haas met truf­fel­bo­ter, groe­ne as­per­ges en ha­zel­no­ten

45 min.
(48)
recept Ge­pe­kel­de run­ders­hor­t­rib met pi­ca­dil­lo-rub

Ge­pe­kel­de run­ders­hor­t­rib met pi­ca­dil­lo-rub

26 uur
(15)
recept Her­ten­fi­let met krui­den­rub en ge­roos­ter­de aard­ap­pel en wor­tel

Her­ten­fi­let met krui­den­rub en ge­roos­ter­de aard­ap­pel en wor­tel

1 u. 30 min.
(7)
recept Ge­stoof­de kalfs­wan­gen met ap­pel en aman­del­schaaf­sel

Ge­stoof­de kalfs­wan­gen met ap­pel en aman­del­schaaf­sel

2 u. 30 min.
(13)
recept Ge­pe­kel­de fa­zant met cran­ber­ry-whis­ky­saus

Ge­pe­kel­de fa­zant met cran­ber­ry-whis­ky­saus

4 u. 5 min.
(23)
recept Pa­trijs met ge­roos­ter­de aard­ap­pel en to­maat & ge­blan­cheer­de as­per­ge­tips

Pa­trijs met ge­roos­ter­de aard­ap­pel en to­maat & ge­blan­cheer­de as­per­ge­tips

1 u. 15 min.
(7)
recept Cô­te de boeuf met ro­de­wijn­jus

Cô­te de boeuf met ro­de­wijn­jus

1 u. 55 min.
(48)
recept Kalfs­rack met pa­pri­ka­ta­pe­na­de

Kalfs­rack met pa­pri­ka­ta­pe­na­de

1 u. 25 min.
(0)
recept Ge­gril­de cô­te de boeuf

Ge­gril­de cô­te de boeuf

1 u. 50 min.
(29)
recept Struis­vo­gel­fi­let met bo­ter-kap­per­tjes­saus

Struis­vo­gel­fi­let met bo­ter-kap­per­tjes­saus

35 min.
(1)
recept Ge­vul­de pa­trijs

Ge­vul­de pa­trijs

1 u. 5 min.
(12)
recept Her­ten­rack met mos­terd-pe­can­korst

Her­ten­rack met mos­terd-pe­can­korst

45 min.
(35)
recept Ge­bak­ken ree­fi­let met bra­men-ro­ze­ma­rijn­jus & aard­pe­ren­pu­ree

Ge­bak­ken ree­fi­let met bra­men-ro­ze­ma­rijn­jus & aard­pe­ren­pu­ree

45 min.
(10)
recept Spaans ge­krui­de ibe­ri­co­haas ge­vuld met cho­ri­zo en ge­gril­de pa­pri­ka

Spaans ge­krui­de ibe­ri­co­haas ge­vuld met cho­ri­zo en ge­gril­de pa­pri­ka

55 min.
(12)
toon meer resultaten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.