De feestdagen komen er weer aan, hét moment om echt uit te pakken in de keuken! Onmisbaar tijdens een uitgebreid kerstdiner is een prachtig stuk vlees als centerpiece op de eettafel. Wordt het gevulde kalkoen, hertenrack met mosterd-pecankorst of Oosterse kwartel?

Kerst zonder zorgen
Sta je graag uren in de keuken, maar liever niet uren in de rij voor een mooi stuk vlees? De Kerst Bestelservice van Albert Heijn helpt.  Met een paar klikken heb je vlees, wild en gevogelte van topkwaliteit in huis.  Er is keuze uit wel 30 verschillende stukken vlees! Dus kies dit jaar voor een traditionele  ossenhaas of chateaubriand, omarm het seizoen met wild zoals eendenbout of  hertenfilet of ga voor gevogelte zoals parelhoen of patrijs. Inspiratie nodig? Hieronder vind je de heerlijkste gerechten met het vlees van je keuze.

Nog even geduld...
Vanaf 25 november kun je via ah.nl/bestelservice je stuk vlees naar keuze bestellen. Omdat het om bijzondere stukken van topkwaliteit gaat, is de voorraad beperkt. Wacht dus niet te lang met bestellen, want op=op! Je kunt je bestelling op zaterdag 23 of zondag 24 december  thuis laten bezorgen, of ophalen in de winkel of een Albert Heijn Pick Up Point.

Lees meer

Het mooi­ste vlees van de vak­sla­ger (50)

sorteer op
recept Gepekelde fazant met cranberry-whiskysaus

Ge­pe­kel­de fa­zant met cran­ber­ry-whis­ky­saus

(23)
4 u. 5 min.
recept Snelle hazenpeper

Snel­le ha­zen­pe­per

(31)
30 min.
recept Joris Bijdendijks reestoof met karamelappel en aardappelwaaiers

Jo­r­is Bij­den­dijks reestoof met ka­ra­melap­pel en aard­ap­pel­waai­ers

(51)
28 uur
recept Hazenrugfilet met noten-rozijnenrijst en venkel

Ha­zen­rug­fi­let met no­ten-ro­zij­nen­rijst en ven­kel

(11)
30 min.
recept Spaans gekruide ibericohaas gevuld met chorizo en gegrilde paprika

Spaans ge­krui­de ibe­ri­co­haas ge­vuld met cho­ri­zo en ge­gril­de pa­pri­ka

(12)
55 min.
recept Côte de boeuf met rodewijnjus

Cô­te de boeuf met ro­de­wijn­jus

(48)
1 u. 55 min.
recept Fazant met zuurkool

Fa­zant met zuur­kool

(3)
2 u. 35 min.
recept Eend met 5 spices, sinaasappel en gember met pannenkoekjes

Eend met 5 spi­ces, si­naas­ap­pel en gem­ber met pan­nen­koek­jes

(13)
2 uur
recept Ossenhaas met truffelboter, groene asperges en hazelnoten

Os­sen­haas met truf­fel­bo­ter, groe­ne as­per­ges en ha­zel­no­ten

(46)
45 min.
recept Krokante zwezerik met pastinaak en paddenstoelenjus

Kro­kan­te zwe­ze­rik met pas­ti­naak en pad­den­stoe­len­jus

(14)
45 min.
recept Salade van gemarineerde ossenhaas

Sa­la­de van ge­ma­ri­neer­de os­sen­haas

(20)
6 u. 40 min.
recept Côte de boeuf met rozemarijn en krieltjes

Cô­te de boeuf met ro­ze­ma­rijn en kriel­tjes

(58)
1 uur
recept Dungesneden Aziatische kalfshaas op een waterkerssalade

Dun­ge­sne­den Azi­a­ti­sche kalfs­haas op een wa­ter­kers­sa­la­de

(7)
40 min.
recept Kalfsrack met paprikatapenade

Kalfs­rack met pa­pri­ka­ta­pe­na­de

(0)
1 u. 25 min.
recept Côte de boeuf met paddenstoelenmelange

Cô­te de boeuf met pad­den­stoe­len­me­lan­ge

(36)
2 uur
recept Hertenfilet met kruidenrub en geroosterde aardappel en wortel

Her­ten­fi­let met krui­den­rub en ge­roos­ter­de aard­ap­pel en wor­tel

(7)
1 u. 30 min.
recept Wildterrine van konijn en fazant

Wild­ter­ri­ne van ko­nijn en fa­zant

(17)
13 uur
recept Pittige lamsbout met raita en geroosterde groenten

Pit­ti­ge lams­bout met rai­ta en ge­roos­ter­de groen­ten

(7)
2 u. 50 min.
recept Gestoofde kalfswangen met appel en amandelschaafsel

Ge­stoof­de kalfs­wan­gen met ap­pel en aman­del­schaaf­sel

(13)
2 u. 30 min.
recept Mediterrane eendenbouten met truffelpolenta & parmezaan

Me­di­ter­ra­ne een­den­bou­ten met truf­fel­po­len­ta & par­me­zaan

(33)
2 u. 40 min.
recept Struisvogelfilet met boter-kappertjessaus

Struis­vo­gel­fi­let met bo­ter-kap­per­tjes­saus

(1)
35 min.
recept Hazenrugfilet met zuurkool

Ha­zen­rug­fi­let met zuur­kool

(15)
30 min.
recept Ossenhaas met paddenstoelen-cognacsaus en knolselderijpuree

Os­sen­haas met pad­den­stoe­len-cog­nac­saus en knol­sel­de­rij­pu­ree

(30)
50 min.
recept Gegrilde côte de boeuf

Ge­gril­de cô­te de boeuf

(29)
1 u. 50 min.
toon meer resultaten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.