Kerstvlees van de vakslager

Haal kerstvlees en gevogelte van de Vakslager gemakkelijk in huis met Albert Heijn.

Geniet van ons feestassortiment vanaf 30 november

Kun jij ook niet wachten tot de mooiste tijd van het jaar? Vanaf 30 november vind je hier onze speciale en feestelijke producten voor kerst. Tot dan vind je hier alvast basisproducten voor een zorgeloze kerst.

Het mooiste vlees voor een onvergetelijke kerst

Verras jezelf en je gasten met het mooiste vlees voor kerst. Zo maak jij kerst onvergetelijk met een pronkstuk voor het diner. Om je hierbij te helpen, vertellen we je graag meer over de verschillende vleessoorten!

Het meest smaakvolle rundvlees
Groots uitpakken met rundvlees is een feest voor de vleesliefhebber. Heb je ooit overwogen om ossenhaas te bereiden? Ossenhaas staat bekend om zijn fijne structuur en lage vetgehalte, waardoor het het meest malse stuk van het rund is. Of kies je voor côte de boeuf? Dit vlees is van nature zacht en smaakvol. Het hoeft alleen nog maar licht gekruid te worden.

Feestelijk gevogelte
Wil je je gasten eens goed verwennen met iets speciaals? Kies dan voor kwartel of eendenbout. Daarmee zet je je kookkunsten zeker in de spotlights!

Doe eens wild
Ga voor wild deze kerst. De smaken van hert of ree passen perfect bij het seizoen. Het verschil? Hertenvlees heeft een krachtigere wildsmaak en is grover van structuur. Dit komt door het dieet en de sterke bouw van het dier. De ree is kleiner van formaat en een kieskeurige eter. Zijn voorkeur voor bramen, noten, struiken en bladeren proef je terug in de delicatesse van het vlees. Een verfijnde smaak, heerlijk mals en sappig.

Tip: wij hebben de lekkerste wildrecepten voor je op een rijtje gezet.