bewaar
Stokjesbrood champignons met knoflook
Stokjesbrood champignons met knoflook
bewaar

Stokjesbrood champignons met knoflook

20 min. bereiden
44waarderingen

Ingrediënten

12 personen

3 el

olijfolie

1 teen

knoflook

2 bakjes

kastanjechampignons

6 el

droge witte wijn

3 el

platte peterselie

1

stokbrood

100 g

Grana Padano

Dit heb je nodig

  • broodrooster

Aan de slag

1

Verhit de olie in een koekenpan en fruit de knoflook 30 sec. Voeg de champignons toe en bak op hoog vuur ca. 4 min. Voeg de wijn toe en blijf bakken tot deze is verdampt; dit duurt ca. 6 min. Voeg de peterselie toe en breng op smaak met peper en zout.

2

Snijd ondertussen 12 schuine sneetjes stokbrood. Rooster ze in de broodrooster goudbruin. Verdeel de champignons over het brood en schaaf de kaas erover.