Stok­jes­brood cham­pig­nons met knof­look

(44) waardeer
borrelhapje 12 personen
2 44

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • broodrooster

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de knoflook 30 sec. Voeg de champignons toe en bak op hoog vuur ca. 4 min. Voeg de wijn toe en blijf bakken tot deze is verdampt; dit duurt ca. 6 min. Voeg de peterselie toe en breng op smaak met peper en zout.
  2. Snijd ondertussen 12 schuine sneetjes stokbrood. Rooster ze in de broodrooster goudbruin. Verdeel de champignons over het brood en schaaf de kaas erover.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 100 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 6 g
  • vet 6 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.