bewaar
Stokjesbrood pittige garnalensalade
Stokjesbrood pittige garnalensalade
bewaar

Stokjesbrood pittige garnalensalade

15 min. bereiden
8 min. wachten
14waarderingen

Ingrediënten

1

stokbrood

3 el

olijfolie

1 teen

knoflook

1

rode peper

1

citroen

2 bakjes

cocktailgarnalen

1½ el

mayonaise

1 el

platte peterselie

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd 10 schuine sneetjes stokbrood. Bestrijk aan beide kanten met olie en rooster ca. 8 min. Keer halverwege. Wrijf het brood in met de knoflook.

2

Snijd de peper in reepjes. Rasp de gele schil van de citroen. Meng de garnalen met het rasp, de peper, mayonaise en peterselie. Verdeel de salade over het brood en garneer met peterselie.

tip

algemeenU kunt de garnalensalade een paar uur eerder bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast.

Rode peper schoonmaken

Instructievideo - 00:34 min.