Stok­jes­brood ge­gril­de pa­pri­ka en an­sjo­vis

  • borrelhapje
  • 12 personen
  • 90 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 10 min. wachten
(14) waardeer
borrelhapje 12 personen
3 14

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan, tapasprikkers

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit de grillpan en rooster de paprika met het vel naar beneden tot het vel zwartgeblakerd is. Laat ca. 15 min. rusten in een gesloten zak.
  2. Snijd 12 schuine sneetjes stokbrood en bestrijk beide kanten met olie. Verhit de grillpan en gril het brood ca. 4 min. Keer halverwege. Wrijf de de sneetjes in met de halve knoflooktenen.
  3. Verwijder het vel van de paprika, snijd het vruchtvlees in dunne repen en verdeel over het brood. Verdeel de ansjovisfilets erover. Rijg aan elke tapasprikker 3 olijven en steek in de pinchos.
video

Pa­pri­ka's roos­te­ren en ont­vel­len

Instructievideo - 01:07 min.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 90 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 6 g
  • vet 7 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.