bewaar
Stokjesbrood artisjok en rauwe ham
Stokjesbrood artisjok en rauwe ham
bewaar

Stokjesbrood artisjok en rauwe ham

15 min. bereiden
37waarderingen

Ingrediënten

1

stokbrood

3 el

olijfolie

1 teen

knoflook

1 pakje

serranoham

1 potje

gemarineerde artisjokharten

16

groene olijven

Dit heb je nodig

  • grillpan, tapasprikkers

Aan de slag

1

Snijd 12 schuine sneetjes stokbrood. Bestrijk ze aan beide kanten met de olie. Verhit de grillpan en gril de sneetjes 4 min. Keer halverwege. Snijd de teen knoflook doormidden en wrijf de sneetjes ermee in.

2

Snijd de plakken ham in de lengte doormidden. Snijd de artisjokharten in stukjes. Verdeel de ham over de broodjes en leg op elk sneetje een stukje artisjok. Rijg 2 olijven aan elke prikker en steek ze in de pinchos.