bewaar
Artisjok-basilicummousse met Parmaham
Artisjok-basilicummousse met Parmaham
bewaar

Artisjok-basilicummousse met Parmaham

10 min. bereiden
91waarderingen

Ingrediënten

2 personen

½ potje

gemarineerde artisjokharten

½ zakje

verse basilicum

zout en versgemalen zwarte peper

1 plakje

Parmaham

Dit heb je nodig

  • keukenmachine

  • mooie lepels

Aan de slag

Artisjokharten samen met 8 blaadjes basilicum in keukenmachine of met staafmixer pureren. Eventueel nog extra olie uit potje toevoegen om mousse smeuïger te maken. Op smaak brengen met zout en peper. Van Parmaham 4 dunne repen snijden. Hamreepjes in de breedte over lepels leggen. Mooie bergjes artisjokmousse op ham scheppen. Reepjes ham over mousse dichtvouwen. Garneren met kleine blaadjes basilicum. Lekker bij een glas champagne.