bewaar
Stokjesbrood kaas met chutney
Stokjesbrood kaas met chutney
bewaar

Stokjesbrood kaas met chutney

15 min. bereiden
20waarderingen

Ingrediënten

8 personen

½

Frans stokbrood

2 el

olijfolie

1 teen

knoflook

150 g

manchegokaas

8 tl

mangochutney

1

bosui

Dit heb je nodig

  • grillpan

Aan de slag

1

Snijd 8 schuine sneetjes stokbrood en bestrijk ze aan beide kanten met olie. Verhit de grillpan en gril het brood ca. 4 min. Keer halverwege. Snijd de teen knoflook doormidden en wrijf de sneetjes ermee in.

2

Snijd de kaas in plakken en verdeel over het brood. Schep op elke pincho 1 tl chutney en bestrooi met de bosui.

algemeenSnijd de rest van de bosui in ringetjes en bestrooi er een versgebakken pizza mee. Mango chutney is ook lekker bij biefstuk of kip van de barbecue.