Stok­jes­brood kaas met chut­ney

(20) waardeer
borrelhapje 8 personen
3 20

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd 8 schuine sneetjes stokbrood en bestrijk ze aan beide kanten met olie. Verhit de grillpan en gril het brood ca. 4 min. Keer halverwege. Snijd de teen knoflook doormidden en wrijf de sneetjes ermee in.
  2. Snijd de kaas in plakken en verdeel over het brood. Schep op elke pincho 1 tl chutney en bestrooi met de bosui.

Tip:

Snijd de rest van de bosui in ringetjes en bestrooi er een versgebakken pizza mee. Mango chutney is ook lekker bij biefstuk of kip van de barbecue.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 115 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 8 g
  • vet 8 g
    waarvan verzadigd 0  g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.