bewaar
Stokjesbrood gerookte kip, sla en rozemarijnmayo
Stokjesbrood gerookte kip, sla en rozemarijnmayo
bewaar

Stokjesbrood gerookte kip, sla en rozemarijnmayo

10 min. bereiden
8 min. wachten
89waarderingen

Ingrediënten

1

stokbrood

3 el

olijfolie

1 teen

knoflook

2 el

mayonaise

1 tl

gedroogde rozemarijn

½

kropsla

1

gerookte kipfilet

8

semi-zongedroogde tomaten

Dit heb je nodig

  • tapasprikkers

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd 8 schuine sneetjes brood. Meng olie en knoflook en bestrijk het brood ermee. Rooster ca. 8 min.

2

Meng de mayonaise met de rozemarijn en peper naar smaak. Verdeel de helft over het brood. Leg er een blaadje sla op en verdeel de kipfilet erover. Schep de rest van de rozemarijnmayonaise erop en prik de tomaten erop met een tapasprikker.

tip

algemeenGebruik de rest van de sla en de tomaten voor een frisse salade bij de barbecue.