bewaar
Stokjesbrood tonijnsalade met tomaat en augurk
Stokjesbrood tonijnsalade met tomaat en augurk
bewaar

Stokjesbrood tonijnsalade met tomaat en augurk

15 min. bereiden
8 min. wachten
30waarderingen

Ingrediënten

12 personen

16

cherry tomaten

2 blikjes

witte

2 el

mayonaise

3

augurken

1

sjalot

tabasco

1

stokbrood

Dit heb je nodig

  • tapasprikkers

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd 10 tomaten in 4 partjes. Meng met de tonijn, mayonaise, augurk en sjalot. Breng op smaak met tabasco en peper en zout.

2

Snijd 12 schuine sneetjes stokbrood en rooster ze in ca. 8 min. goudbruin. Keer halverwege.

3

Halveer de rest van de tomaten. Verdeel de tonijnsalade over het brood. Steek een halve tomaat aan elke prikker en in de pinchos.

algemeenU kunt de tonijnsalade een paar uur van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast en laat voor serveren op kamertemperatuur komen.