Thaise groene peper- en basilicumsoep

Advertentie
Ingrediënten
- 1 ei (M)
- 1 blikje Thaise green chili & basil curry (soep 400 ml)
- 100 g kant-en-klare langkorrelrijst (zakje a 250 g)
- ½ zakje worteljulienne (150 g)
- ½ zak Thai crackers (75 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
In steelpan ei met koud water aan de kook brengen en in ca. 8 minuten hard koken. Intussen rijst volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In kleine pan Thaise soep op laag vuur aan kook brengen. Worteljulienne aan soep toevoegen en kort meekoken. Ei afgieten, afspoelen onder koud water, pellen en halveren. Soep in kom schenken en rijst en eihelften in soep leggen. Crackers apart bij soep serveren.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 1.030 kcal
- eiwit 8 g
- koolhydraten 107 g
- vet 47 g