Mihoensoep met kip en groene curry

Een maaltijdsoep waar je 'u' tegen zegt.

255 kcal

25 min. bereiden

zeer pittig

3.2/5

(185)

Ingrediënten

Aantal personen

2006 week 32-33 - 2006 week 32-33

Aan de slag

  1. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd de peper in stukjes. Snijd de knoflook fijn. Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd in plakjes. Snijd de paksoi in repen.

  2. Verhit de olie in de soeppan. Bak de knoflook en het grootste deel van de peper 1 min. Voeg de champignons en de paksoi toe en bak 2 min. mee. Voeg de bouillon, het water en specerijen toe en laat aan de kook komen. Breek de miehoen in stukken en laat 4 min. in hete soep garen.

  3. Soep over grote kommen verdelen en met de rest van rode peper garneren.

  • Rode peper schoonmaken

    Instructievideo - 00:34 min.

Wat vond je van dit recept?

Mihoensoep met kip en groene curry

Een maaltijdsoep waar je 'u' tegen zegt.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig