bewaar
Groene curry met garnalen
Groene curry met garnalen
bewaar

Groene curry met garnalen

Een curry doet 't altijd goed: helemaal deze variant met garnalen.

15 min. bereiden
licht pittig
38waarderingen

Ingrediënten

2 personen

150 g

basmatirijst

2 el

arachideolie

250 g

diepvries reuzengarnaal

200 g

verse worteltjes en peultjes

1

limoen

300 g

thai green curry cooking sauce

200 g

verse peultjes

15 g

verse koriander

Een curry doet 't altijd goed: helemaal deze variant met garnalen.

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Verhit de olie in een hapjespan en bak de garnalen en wortelmix 3 min. op middelhoog vuur.

3

Halveer ondertussen de limoen, pers 1 helft uit en snijd de andere helft in parten.

4

Voeg de currysaus toe en laat 8 min. op laag vuur koken. Voeg in de laatste 2 min. de peultjes toe. Zet het vuur uit. Snijd de blaadjes koriander grof. Breng de curry op smaak met het limoensap en garneer met de koriander. Serveer met de rijst en limoenparten.

tip

combinatietipHoud je van pittig? Voeg dan in dunne ringetjes gesneden rode peper toe.