bewaar
Spicy maissoep met kidneybonen
Spicy maissoep met kidneybonen
bewaar

Spicy maissoep met kidneybonen

20 min. bereiden
124waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 blikje

maiskorrels

2 el

olijfolie

200 g

chorizo

1

ui

1 pot

rundvleesbouillon

400 ml

melk

½ el

hot peppersauce

1 blik

kidneybonen

½ bakje

verse koriander

Dit heb je nodig

  • keukenmachine

Aan de slag

1

Pureer de maiskorrels in de keukenmachine.

2

Verhit de olie in een pan en bak de chorzio en ui 3 min. op laag vuur. Voeg de bouillon, melk, maispuree en hot peppersauce toe en breng aan de kook. Laat op laag vuur 5 min. koken. Roer de kidneybonen erdoor en laat de soep nog 3 min. koken. Verdeel de soep over 4 kommen en garneer met de koriander.

algemeenServeer de soep op z'n Mexicaans in grote wijde kommen en strooi er tortillachips, geraspte kaas en koriander over.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spicy maissoep met kidneybonen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig