Crispino's met Mexicaanse saus en groenten

645 kcal

25 min. bereiden

2.9/5

(9)

Ingrediënten

Aantal personen

2008 week 22-23 - 2008 week 22-23

Aan de slag

  1. Maïs laten uitlekken. Ui en knoflook pellen en fijnsnijden. Tomaten wassen en in blokjes snijden. In kleine koekenpan 1 el olie verhitten en ui en knoflook 3 min. fruiten. Tomaten toevoegen en ca. 10 min. laten sudderen. Maïs laatste 2 min. laten meesudderen. Met zout en hot pepper sauce pittig op smaak brengen. In koekenpan 2 el olie verhitten en op middelmatig vuur crispino's 4 min. bakken. In wok rest van olie verhitten en tuinerwten/wortelen 5 min. roerbakken. Rijst volgens aanwijzingen op verpakking in magnetron verwarmen. Crispino's met rijst, groenten en saus serveren.

Wat vond je van dit recept?

Crispino's met Mexicaanse saus en groenten

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig