bewaar
Crispino's met Mexicaanse saus en groenten
Crispino's met Mexicaanse saus en groenten
bewaar

Crispino's met Mexicaanse saus en groenten

25 min. bereiden
8waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 blikje

maïskorrels

1

ui

2 tenen

knoflook

400 g

tomaten

5 el

olijfolie

hot peppersauce

4

crispino's

½ zak

tuinerwten-wortel

2 pakken

rijst

Aan de slag

Maïs laten uitlekken. Ui en knoflook pellen en fijnsnijden. Tomaten wassen en in blokjes snijden. In kleine koekenpan 1 el olie verhitten en ui en knoflook 3 min. fruiten. Tomaten toevoegen en ca. 10 min. laten sudderen. Maïs laatste 2 min. laten meesudderen. Met zout en hot pepper sauce pittig op smaak brengen. In koekenpan 2 el olie verhitten en op middelmatig vuur crispino's 4 min. bakken. In wok rest van olie verhitten en tuinerwten/wortelen 5 min. roerbakken. Rijst volgens aanwijzingen op verpakking in magnetron verwarmen. Crispino's met rijst, groenten en saus serveren.