Mexicaanse wraps met kip en mais

Snel-klaar-wraps met de echte smaak van Mexico.

640 kcal

15 min. bereiden

4.2/5

(15)

Ingrediënten

Aantal personen

Aan de slag

  1. Snijd de ui in halve ringen en de knoflook fijn Verhit de olie in de hapjespan en fruit de ui 1 min. Voeg de kip en 1 el picadillo toe en bak 6 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.

  2. Laat ondertussen de mais uitlekken. Meng de crème fraîche met de rest van de picadillo. Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. Besmeer de tortilla’s met de crème fraîche. Verdeel de sla, mais en kipblokjes erover en rol op.

Wat vond je van dit recept?

Mexicaanse wraps met kip en mais

Snel-klaar-wraps met de echte smaak van Mexico.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig