Ingrediënten
4 personen
1
rode paprika
1
gele paprika
1
groene paprika
3 el
zonnebloemolie
400 g
varkensreepjes
250 ml
zoete chilisaus
200 g
gemengde sla
4 el
sladressing naturel
4
tortillawraps
125 ml
zure room
Aan de slag
Maak de paprika's schoon en snijd in stukjes. Verhit de olie in een braadpan en bak de vleesreepjes in ca. 4 min. bruin. Voeg de paprika toe en bak nog ca. 3 min. mee. Voeg de chilisaus toe en warm ca. 3 min. mee.
Meng ondertussen de sla met de dressing. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking en vul met het vleesmengsel en de zure room. Serveer de sla erbij.
Mexicaanse wrap-tortilla

hoofdgerecht
4 personen
570 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Maak de paprika's schoon en snijd in stukjes. Verhit de olie in een braadpan en bak de vleesreepjes in ca. 4 min. bruin. Voeg de paprika toe en bak nog ca. 3 min. mee. Voeg de chilisaus toe en warm ca. 3 min. mee.
Meng ondertussen de sla met de dressing. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking en vul met het vleesmengsel en de zure room. Serveer de sla erbij.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)1 rode paprika
1 gele paprika
1 groene paprika
3 el zonnebloemolie
400 g varkensreepjes
250 ml zoete chilisaus
200 g gemengde sla
4 el sladressing naturel
4 tortillawraps
125 ml zure room