Rijk­ge­vul­de wraps met kid­ney­bo­nen

Supermakkelijk en snel klaar!

(2) waardeer
hoofdgerecht Supermakkelijk en snel klaar! 4 personen
4 2

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Laat de mais uitlekken in een vergiet en spoel af onder koud stromend water. Verhit de olie in een hapjespan en verwarm de mais en kidneybonen chili 3 min. op middelhoog vuur. Haal van het vuur en meng de quinoa-bulgurmix erdoor.
  2. Verwarm ondertussen de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de avocado’s overlangs doormidden. Verwijder de pit, schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd in plakjes. Verdeel de crème fraîche, sla, kidneybonen chili en avocado over de wraps. Rol de wraps zo strak mogelijk op. Snijd ze schuin door en serveer.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 750 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 83 g
  • vet 34 g
    waarvan verzadigd 7 g
  • natrium 640 mg
  • vezels 17 g
Tags
Pittigheid
Ook te zien in
Receptkaart 2018 week 01-02

Rijkgevulde wraps met kidneybonen

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijk­ge­vul­de wraps met kid­ney­bo­nen

1
1
  • 300 g mais in blik

Laat de mais uitlekken in een vergiet en spoel af onder koud stromend water.

2
2
  • 1 el (arachide)olie
  • 500 g kidneybonen chili
  • 250 g quinoa-bulgurmix

Verhit de olie in een hapjespan en verwarm de mais en kidneybonen chili 3 min. op middelhoog vuur. Haal van het vuur en meng de quinoa-bulgurmix erdoor.

3
3
  • 8 tortillawraps
  • 2 eetrijpe avocado's

Verwarm ondertussen de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de avocado’s overlangs doormidden.

4
4

Verwijder de pit, schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd in plakjes.

5
5
  • 125 g crème fraîche light
  • 100 g botersla

Verdeel de crème fraîche, sla, kidneybonen chili en avocado over de wraps. Rol de wraps zo strak mogelijk op. Snijd ze schuin door en serveer.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.