bewaar
Rijkgevulde wraps met kidneybonen
Rijkgevulde wraps met kidneybonen
bewaar

Rijkgevulde wraps met kidneybonen

Supermakkelijk en snel klaar!

20 min. bereiden
licht pittig
7waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

mais in blik

1 el

(arachide)olie

500 g

kidneybonen chili

250 g

quinoa-bulgurmix

8

tortillawraps

2

eetrijpe avocado's

125 g

crème fraîche light

100 g

botersla

Supermakkelijk en snel klaar!

Aan de slag

1

Laat de mais uitlekken in een vergiet en spoel af onder koud stromend water. Verhit de olie in een hapjespan en verwarm de mais en kidneybonen chili 3 min. op middelhoog vuur. Haal van het vuur en meng de quinoa-bulgurmix erdoor.

2

Verwarm ondertussen de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de avocado’s overlangs doormidden. Verwijder de pit, schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd in plakjes. Verdeel de crème fraîche, sla, kidneybonen chili en avocado over de wraps. Rol de wraps zo strak mogelijk op. Snijd ze schuin door en serveer.