Wraps met gegrilde biefstuk
Snelle wraps met biefstuk met een Amerikaans tintje: dinner is ready!

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 168 g wraps met een twist Amerikaanse BBQ
- 2 el traditionele olijfolie
- 150 g premium biefstukken
- 400 g Mexicaanse roerbakgroente
- 125 g crème fraîche
- 1 el yoghurtmayonaise
- 1 eetrijpe avocado
- 50 g botersla
Keukenspullen
- wok
- grillpan
Advertentie
Bereiden
- Meng de helft van de kruidenmix uit het pakje met de helft van de olie en bestrijk hiermee de biefstuk rondom. Verhit de rest van de olie in een wok of hapjespan en bak hierin de roerbakgroente met de rest van de kruidenmix 6 min. Verhit ondertussen de grillpan op hoog vuur en bak de biefstuk 4 min. Keer halverwege. Neem uit de pan. Laat rusten onder aluminiumfolie.
- Meng ondertussen de mix voor tomatensaus uit het pakje met de crème fraîche en yoghurtmayonaise. Snijd de biefstuk in plakjes. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Verwarm ondertussen de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de saus erover en vervolgens de sla, groente, avocado en biefstuk.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 995 kcal
- eiwit 33 g
- koolhydraten 69 g
-
vet 62 g
waarvan verzadigd 18 g - natrium 1.560 mg
- vezels 14 g
Ook te zien in
Wraps met gegrilde biefstuk
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Wraps met gegrilde biefstuk
- 168 g wraps met een twist Amerikaanse BBQ
- 1 el traditionele olijfolie
- 150 g premium biefstukken
Meng de helft van de kruidenmix uit het pakje met de olie en bestrijk hiermee de biefstuk rondom.
- 1 el traditionele olijfolie
- 400 g Mexicaanse roerbakgroente
Verhit de rest van de olie in een wok of hapjespan en bak hierin de roerbakgroente met de rest van de kruidenmix 6 min.
Verhit ondertussen de grillpan op hoog vuur en bak de biefstuk 4 min. Keer halverwege. Neem uit de pan. Laat rusten onder aluminiumfolie.
- 125 g crème fraîche
- 1 el yoghurtmayonaise
Meng ondertussen de mix voor tomatensaus uit het pakje met de crème fraîche en yoghurtmayonaise.
Snijd de biefstuk in plakjes.
- 1 eetrijpe avocado
Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd het vruchtvlees in blokjes.
- 50 g botersla
Verwarm ondertussen de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de saus erover en vervolgens de sla, groente, avocado en biefstuk.