Wraps met ge­gril­de bief­stuk

Snelle wraps met biefstuk met een Amerikaans tintje: dinner is ready!

(15) waardeer
hoofdgerecht Snelle wraps met biefstuk met een Amerikaans tintje: dinner is ready! 2 personen
4 15

Advertentie

Ingrediënten

2 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • wok
  • grillpan

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Meng de helft van de kruidenmix uit het pakje met de helft van de olie en bestrijk hiermee de biefstuk rondom. Verhit de rest van de olie in een wok of hapjespan en bak hierin de roerbakgroente met de rest van de kruidenmix 6 min. Verhit ondertussen de grillpan op hoog vuur en bak de biefstuk 4 min. Keer halverwege. Neem uit de pan. Laat rusten onder aluminiumfolie.
  2. Meng ondertussen de mix voor tomatensaus uit het pakje met de crème fraîche en yoghurtmayonaise. Snijd de biefstuk in plakjes. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Verwarm ondertussen de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de saus erover en vervolgens de sla, groente, avocado en biefstuk.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 995 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 69 g
  • vet 62 g
    waarvan verzadigd 18 g
  • natrium 1.560 mg
  • vezels 14 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaarten Allerhande 2 2017

Wraps met gegrilde biefstuk

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Wraps met ge­gril­de bief­stuk

1
1
  • 168 g wraps met een twist Amerikaanse BBQ
  • 1 el traditionele olijfolie
  • 150 g premium biefstukken

Meng de helft van de kruidenmix uit het pakje met de olie en bestrijk hiermee de biefstuk rondom.

2
2
  • 1 el traditionele olijfolie
  • 400 g Mexicaanse roerbakgroente

Verhit de rest van de olie in een wok of hapjespan en bak hierin de roerbakgroente met de rest van de kruidenmix 6 min.

3
3

Verhit ondertussen de grillpan op hoog vuur en bak de biefstuk 4 min. Keer halverwege. Neem uit de pan. Laat rusten onder aluminiumfolie.

4
4
  • 125 g crème fraîche
  • 1 el yoghurtmayonaise

Meng ondertussen de mix voor tomatensaus uit het pakje met de crème fraîche en yoghurtmayonaise.

5
5

Snijd de biefstuk in plakjes.

6
6
  • 1 eetrijpe avocado

Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd het vruchtvlees in blokjes.

7
7
  • 50 g botersla

Verwarm ondertussen de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de saus erover en vervolgens de sla, groente, avocado en biefstuk.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.