bewaar
Libanese wraps met appel-koolsalade
 Libanese wraps met appel-koolsalade
bewaar

Libanese wraps met appel-koolsalade

Je vertrouwde wrap met een twist en een heerlijk frisse salade voor ieder moment van de dag.

15 min. bereiden
18waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

jazz-appels

2

eetrijpe avocado's

20 g

verse selderij

150 ml

milde yoghurt

1 el

wittewijnazijn

300 g

gesneden witte kool

250 g

gerookte kipfiletreepjes

100 g

botersla

4

Souq Libanese broden wit

Dit heb je nodig

  • tapasprikkers

Je vertrouwde wrap met een twist en een heerlijk frisse salade voor ieder moment van de dag.

Aan de slag

1

Snijd de appels in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in reepjes van een ½ cm (julienne). Snijd de avocado’s overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd het vruchtvlees in blokjes.

2

Snijd de selderij fijn en meng met de yoghurt, azijn, peper en eventueel zout.

3

Meng de dressing voorzichtig met de witte kool, appel, avocado en kipfiletreepjes. Verdeel de botersla en appel-koolsalade over de broden. Rol ze op, snijd schuin doormidden en zet vast met een prikker. Serveer direct.

variatietipSalade over? Serveer de rest van de salade erbij of vul een extra wrap ermee.