bewaar
Mexicaanse wraps met kip en mais
Mexicaanse wraps met kip en mais
bewaar

Mexicaanse wraps met kip en mais

Snel-klaar-wraps met de echte smaak van Mexico.

15 min. bereiden
44waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

ui

1 teen

knoflook

2 el

(arachide)olie

350 g

kipfiletblokjes

1½ el

Euroma Original Spices by Jonnie Boer picadillo

150 g

Bonduelle crispy mais in blik

200 g

crème fraîche

8

tortilla's

300 g

salademix

Snel-klaar-wraps met de echte smaak van Mexico.

Aan de slag

1

Snijd de ui in halve ringen en de knoflook fijn Verhit de olie in de hapjespan en fruit de ui 1 min. Voeg de kip en 1 el picadillo toe en bak 6 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.

2

Laat ondertussen de mais uitlekken. Meng de crème fraîche met de rest van de picadillo. Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3

Besmeer de tortilla’s met de crème fraîche. Verdeel de sla, mais en kipblokjes erover en rol op.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mexicaanse wraps met kip en mais

Snel-klaar-wraps met de echte smaak van Mexico.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig