Mexi­caan­se wraps met kip en mais

Snel-klaar-wraps met de echte smaak van Mexico.

(22)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans hoofdgerecht Snel-klaar-wraps met de echte smaak van Mexico. 4 personen
3 22

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de ui in halve ringen en de knoflook fijn Verhit de olie in de hapjespan en fruit de ui 1 min. Voeg de kip en 1 el picadillo toe en bak 6 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.
  2. Laat ondertussen de mais uitlekken. Meng de crème fraîche met de rest van de picadillo. Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Besmeer de tortilla’s met de crème fraîche. Verdeel de sla, mais en kipblokjes erover en rol op.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
Tags

Mexicaanse wraps met kip en mais

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Mexi­caan­se wraps met kip en mais

1
1
  • 1 ui
  • 1 teen knoflook

Snijd de ui in halve ringen en de knoflook fijn.

2
2
  • 2 el (arachide)olie
  • 350 g kipfiletblokjes
  • 1 el Euroma Original Spices by Jonnie Boer picadillo

Verhit de olie in de hapjespan en fruit de ui 1 min. Voeg de kip en picadillo toe en bak 6 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.

3
3
  • 150 g Bonduelle crispy mais
  • 200 g crème fraîche
  • ½ el Euroma Original Spices by Jonnie Boer picadillo

Laat ondertussen de mais uitlekken. Meng de crème fraîche met de picadillo.

4
4
  • 8 tortilla's

Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.

5
5
  • 300 g salademix

Besmeer de tortilla’s met de crème fraîche. Verdeel de sla, mais en kipblokjes erover en rol op.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.