bewaar
Taco's met kip en maïs
Taco's met kip en maïs
bewaar

Taco's met kip en maïs

Taco-time! Vanavond gaan we voor de variant met kip, mais, paprika en prei.

20 min. bereiden
114waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

groene paprika

1

prei

3 el

zonnebloemolie

300 g

kipfiletblokjes

300 g

mais in blik

35 g

taco seasoningmix

150 ml

water

135 g

tacoschelp

125 ml

crème fraîche

Taco-time! Vanavond gaan we voor de variant met kip, mais, paprika en prei.

Aan de slag

1

Maak de paprika schoon en snijd in stukjes. Maak de prei schoon en snijd in ringen. Verwarm de oven voor op 175 °C.

2

Verhit de olie in een braadpan. Bak de kip 3 min. Schep de paprika en prei door de kip en bak 2 min. mee. Laat de maïs uitlekken. Roer de seasoningmix met het water en de maïs door de kip en laat 5 min. zacht sudderen, tot het vocht is verdampt. Verwarm de tacoschelpen in de oven volgens aanwijzingen op de verpakking. Vul de taco's met het kipmengsel en de crème fraîche.

tip

combinatietipLekker met salade van kropsla met vinaigrettedressing.