Taco's gevuld met paprika en vis

Advertentie
Ingrediënten
- 1 ui
- 2 groene paprika's
- 1 blikje maïskorrels (300 g)
- 2 schaaltjes zeewolffilet (graatloos, a ca. 250 g)
- 4 eetlepels zonnebloemolie
- 1 zakje taco seasoningmix (35 g)
- 1 doos tacoschelpen (taco shells, 125 g)
- ½ potje tacosaus mild (a 225 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Oven op 175 °C voorverwarmen. Ui pellen en snipperen. Paprika's schoonmaken en in stukjes snijden. Maïs laten uitlekken. Zeewolf in blokjes snijden. In braadpan ui in olie smoren. Zeewolf toevoegen en 2 min. meebakken. Paprika erdoor scheppen en meebakken. Seasoningmix, 50 ml water en maïs toevoegen en aan de kook brengen. Saus 5 min. laten koken. Tacoschelpen volgens gebruiksaanwijzing in oven verwarmen. Warme schelpen aan tafel met vis-groentemengsel vullen en met tacosaus serveren. Lekker met salade van ijsbergsla en yoghurtdressing.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 365 kcal
- eiwit 25 g
- koolhydraten 22 g
-
vet 19 g
waarvan verzadigd 0 g