bewaar
Taco's gevuld met paprika en vis
Taco's gevuld met paprika en vis
bewaar

Taco's gevuld met paprika en vis

25 min. bereiden
14waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

ui

2

groene paprika's

1 blikje

maïskorrels

2 schaaltjes

zeewolffilet

4 eetlepels

zonnebloemolie

1 zakje

taco seasoningmix

1 doos

tacoschelpen

½ potje

tacosaus mild

Aan de slag

Oven op 175 °C voorverwarmen. Ui pellen en snipperen. Paprika's schoonmaken en in stukjes snijden. Maïs laten uitlekken. Zeewolf in blokjes snijden. In braadpan ui in olie smoren. Zeewolf toevoegen en 2 min. meebakken. Paprika erdoor scheppen en meebakken. Seasoningmix, 50 ml water en maïs toevoegen en aan de kook brengen. Saus 5 min. laten koken. Tacoschelpen volgens gebruiksaanwijzing in oven verwarmen. Warme schelpen aan tafel met vis-groentemengsel vullen en met tacosaus serveren. Lekker met salade van ijsbergsla en yoghurtdressing.