Pittige tacotaart

Advertentie
Ingrediënten
- 1 ui
- 2 eetlepels zonnebloemolie
- 2 blikjes tonijn in olie (a ca. 185 g)
- 1 blik tomatenblokjes (400 ml)
- 1 zakje taco seasoningmix (35 g)
- 1 pak soft taco's (8 stuks, 300 g)
- ½ potje tacosaus mild (a 200 ml)
- ½ zakje gemalen belegen kaas (a 150 g)
Keukenspullen
- ovenschaal, doorsnede ca. 24 cm
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Oven op 200 °C voorverwarmen. Ui snipperen en 2 min. in olie fruiten. Tonijn laten uitlekken en met tomaatblokjes en seasoningmix door ui scheppen. Ingevette ovenschaal om en om met soft taco's en tonijnmengsel vullen. Met soft taco eindigen. Bovenkant met tacosaus besmeren en met kaas bestrooien. Taart in midden van oven in ca. 30 min. gaar en goudbruin bakken. Lekker met ijsbergsalade en yoghurtdressing.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 520 kcal
- eiwit 30 g
- koolhydraten 44 g
- vet 25 g