bewaar
Pittige tacotaart
Pittige tacotaart
bewaar

Pittige tacotaart

15 min. bereiden
30 min. wachten
195waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

ui

2 eetlepels

zonnebloemolie

2 blikjes

tonijn in olie

1 blik

tomatenblokjes

1 zakje

taco seasoningmix

1 pak

soft taco's

½ potje

tacosaus mild

½ zakje

gemalen belegen kaas

Dit heb je nodig

  • ovenschaal, doorsnede ca. 24 cm

Aan de slag

Oven op 200 °C voorverwarmen. Ui snipperen en 2 min. in olie fruiten. Tonijn laten uitlekken en met tomaatblokjes en seasoningmix door ui scheppen. Ingevette ovenschaal om en om met soft taco's en tonijnmengsel vullen. Met soft taco eindigen. Bovenkant met tacosaus besmeren en met kaas bestrooien. Taart in midden van oven in ca. 30 min. gaar en goudbruin bakken. Lekker met ijsbergsalade en yoghurtdressing.