Snel­le tor­til­la's met ge­hakt en ta­co­saus

Mexicaans avondje gepland? Deze lekkernij zet je in een handomdraai op tafel.

(88) waardeer
mexicaans hoofdgerecht Mexicaans avondje gepland? Deze lekkernij zet je in een handomdraai op tafel. 4 personen
3 88

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Uien en knoflook pellen en snipperen. In droge koekenpan gehakt rulbakken. Ui en knoflook toevoegen en meebakken. Roerbakgroente toevoegen en 3 min. roerbakken. Seasoning mix en 100 ml water toevoegen en 3 min. laten sudderen. In magnetron op vol vermogen (700 watt) tortilla's 20 sec. verwarmen. Tortilla's aan tafel met groenten-gehaktmengsel vullen en dichtvouwen. Met tacosaus serveren. Lekker met zure room en schijfjes komkommer.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 500 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 45 g
  • vet 24 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 12-13

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.