Ingrediënten
4 personen
2
uien
1 eetlepel
zonnebloemolie
1 schaaltje
half-om-halfgehakt
2 eetlepel
cajunkruiden
1 zak
Mexicaanse roerbakgroenten
75 g
belegen kaas
4 eetlepels
tomatenketchup
1 pak
wraptortilla's
Aan de slag
Grill voorverwarmen. Uien pellen en snipperen. In koekenpan olie verhitten en gehakt met kruiden rulbakken. Uien en roerbakmix erdoor scheppen en meebakken. Kaas raspen. Groenten-gehaktmengsel met ketchup, zout en peper op smaak brengen. Tortilla's een voor een op bakplaat leggen, vulling erover verdelen, dubbelklappen en met kaas bestrooien. Gerecht 3 min. onder grill leggen, tot kaas goudbruin is. Lekker met komkommersalade, kidneybonen en knoflooksaus.
Gegratineerde tortilla's met Mexicaans gehakt

hoofdgerecht
null personen
545 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Grill voorverwarmen. Uien pellen en snipperen. In koekenpan olie verhitten en gehakt met kruiden rulbakken. Uien en roerbakmix erdoor scheppen en meebakken. Kaas raspen. Groenten-gehaktmengsel met ketchup, zout en peper op smaak brengen. Tortilla's een voor een op bakplaat leggen, vulling erover verdelen, dubbelklappen en met kaas bestrooien. Gerecht 3 min. onder grill leggen, tot kaas goudbruin is. Lekker met komkommersalade, kidneybonen en knoflooksaus.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)2 uien
1 eetlepel zonnebloemolie
1 schaaltje half-om-halfgehakt
2 eetlepel cajunkruiden
1 zak Mexicaanse roerbakgroenten
75 g belegen kaas
4 eetlepels tomatenketchup
1 pak wraptortilla's