bewaar
Vegetarische chili met tortilla's
Vegetarische chili met tortilla's
bewaar

Vegetarische chili met tortilla's

15 min. bereiden
72waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 el

olie

1 schaal

tofu roerbak

2 pakken

gezeefde tomaten

2 el

cajunkruiden

1 zak

Mexicaanse

1 zak

wraptortilla's

1

avocado

1 bekertje

crème fraîche

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit de olie in een hapjespan en bak de tofu 2 min. Voeg de tomaten, cajunkruiden en wokgroente toe en laat 10 min. zachtjes pruttelen. Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de avocado overlangs, verwijder de pit en schep het vruchtvlees uit de schil. Snijd in blokjes. Giet de chili in 4 diepe borden en garneer elk bord met 1 el crème fraîche en avocadoblokjes. Serveer met de tortilla’s.