bewaar
Gebakken taco's met sardines
Gebakken taco's met sardines
bewaar

Gebakken taco's met sardines

20 min. bereiden
10 min. wachten
16waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zak

gebroken sperziebonen

1

ui

3 eetlepels

zonnebloemolie

1 zakje

taco seasoningmix

2 blikjes

sardines in olie

1 pak

soft taco's

1 zakje

gemalen belegen kaas

4 eetlepels

tacosaus mild

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C. Sperziebonen in 6 min. beetgaar koken. Ui pellen en snipperen. In braadpan 2 el olie met ui 1 min. bakken. Sperziebonen 1 min. meebakken. Seasoningmix met 100 ml water toevoegen en 2 min. laten sudderen. Sardines laten uitlekken, in stukjes snijden en door sperziebonenmengsel roeren. Taco's uitspreiden op 2 bakplaten en bestrijken met rest van olie. Bonen-sardinesmengsel erover verdelen en uitstrijken. Bestrooien met kaas. Taco's (eventueel na elkaar) 10 min. bakken. Serveren met tacosaus. Lekker met salade van ijsbergsla met yoghurtdressing.